Nihat Çiftçi gençlere seslendi 

TAKİP ET

Yeniden refah partisi Karaköprü belediye başkan adayı Nihat çiftçi, gençlere yönelik projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Gençlere seslenen Nihat Çiftçi, Karaköprü'nün festival şehri olacağını söyledi. 

KARAKÖPRÜ- Yerel seçimlere üç haftadan az bir süre kala Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, projelerini bir biraçıklamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kırsal mahallelere ve kadınlara yönelik projelerini açıklayan Nihat Çiftçi, bu defa gençlere seslenerek onlara projelerini açıkladı. 

Karaköprü yaşanabilir bir şehir olacak

Karaköprü’nün Şanlıurfa’nın parlayan yıldızı olmasıyla birlikte, çok katmanlı bir şehir olduğunu ifade eden Nihat Çiftçi, gençlere seslenerek şunları söyledi: “Gençlere sözümüz var, Gençler bu şehirde kültürle, sanatla ve müzikle tanışacaklar. İlçemizde tiyatro faaliyetleri, açık sinema faaliyetleri, yaz konserleri, gençler arasından futbol, sanat ve bilgi yarışmaları ile ilçemiz tam bir festival şehrine dönecek.  Genci şehrine bağlamak, yaşadığı Karaköprü’demutlu kılmak, belediyecilik olarak hedeflerimiz arasındadır. Gençler mutlu olacak bu şehirde. Nihat ağabeylerine güvensinler, ben onların üzerindeki külü alacağım. İçlerindeki koru enerji olarak, kültür sanat olarak sağlayacağız ve onları bu şehirde mutlu kılacağız. Hiç merak etmesinler.” 

şanlıurfa karaköprü seçim siyaset