Nitelikli dolandırıcılık! Çok sayıda tutuklama var

TAKİP ET

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından dolandırıcılara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, gözaltına alınan 6 şüpheliden 1'i adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 5' i tutuklanarak cazaevine gönderildi.

İSTANBUL- İstanbul’da dolandırıcılara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, gözaltına alınan 6 şüpheliden 1’i adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 5’ i tutuklanarak cazaevine gönderildi.

Telefonla aradıkları vatandaşlara, kendilerini banka görevlisi olarak tanıtan şüpheliler, hesaplarınızda sorun olduğunu belirterek internet bankacılığını kullanarak çeşitli hesaplara 49.000 TL göndererek dolandırıcılık yaptıklarının tespit edilmesi üzerine, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü harekete geçti. 

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliğince yapılan çalışmalar neticesinde olaya karışan 6 şüpheli bir adet ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı.

Adli makamlara sevk edilen 6 şüpheliden 1’i adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 5’ i ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

istanbul operasyon dolandırıcılık asayiş