Oğlu evlenen vekil Aydınlık düğünde coştu

TAKİP ET

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık'ın oğlu Bedir Aydınlık, dün akşam düzenlenen düğün töreninde Ayşegül Arvuz ile dünya evine girdi. Düğüne, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın yanı sıra belediye başkanları da katıldı. Milletvekili Aydınlık, bu mutlu günde halay başı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’ın oğlu Bedir Aydınlık, dün akşam bir düğün salonunda düzenlenen düğün töreni ile Arvuz ailesinin kızı Ayşegül Arvuz ile evlendi.

Düğün törenine Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile siyasi parti il başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. 

Bedir ve Ayşegül çiftinin düğününe Balıkesir programı nedeniyle katılamayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri ise tebrik mesajı gönderdi.

Bedir ve Ayşegül çiftinin resmi nikâhını Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kıyarken genç çiftin nikâh şahitliğini Vali Salih Ayhan, belediye başkanları, siyasi parti il başkanları ve aile büyükleri yaptı.

Oğlunun dünya evine girdiği düğünde halay başı olan milletvekili Aydınlık, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.