Oğuz Kaan Salıcı, Şanlıurfa'da toplu oy kullanma videosunu paylaştı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde toplu oy kullanma tartışmaları erken başladı. Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde çekildiği iddia edilen görüntülerde bir kişi Cumhur İttifakının Adayı Recep Tayyip Erdoğan için toplu oy kullanıyor.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde toplu oy kullanma tartışmaları erken başladı. Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde çekildiği iddia edilen görüntülerde bir kişi Cumhur İttifakının Adayı Recep Tayyip Erdoğan için toplu oy kullanıyor. 

TBMM 27. Dönem İstanbul Milletvekili, CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın sosyal medya hesabında paylaştığı görüntülerde toplu şekilde oy kullanma işlemi görülüyor. 

Yaşanan olaya tepki gösteren Oğuz Kaan Salıcı, “Sosyal medyaya yansıyan bu görüntüler Şanlıurfa Harran ilçesi, Minare köyünde çekilmiştir. Önce sandık kurulu üyelerimiz darp edilmiş sonra bu görüntüler ortaya çıkmıştır. Yetkili avukat arkadaşlarımız ilgili köye yönlendirilmiş ve İlçe Seçim Kuruluna itiraz edilmiştir. Bu arada Şanlıurfa Valisi ve Emniyet Müdürüne ulaşılamamaktadır. Zatı alileri toplantıdadır.” dedi.

Akçakale'de sandık başkanı darp edildi! Gelecek Partisi bölgeye gitti