Öldürülen 5 çocuk annesi Nesibe'nin katil zanlısı yakalandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da, 5 çocuk annesi Nesibe Alas'ı evinde ensesinden vurarak katleden şahıs yakalandı. Katledilen Nesibe Alas'ın kayınbiraderi olan zanlı Sinan Alas kendi çocuklarını görmeye gelince yakalandı.

Şanlıurfa'da, 5 çocuk annesi Nesibe Alas’ı evinde ensesinden vurarak katleden şahıs yakalandı. Katledilen Nesibe Alas’ın kayınbiraderi olan zanlı Sinan Alas kendi çocuklarını görmeye gelince yakalandı.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Süleyman Şah Mahallesinde meydana gelen olayda iddiaya göre 5 çocuğuyla birlikte evde yaşayan Nesibe Alas, kayınbiraderi tarafından öldürüldü.

Öldürülen kadının yaklaşık 6 yıl önce kocasının da öldürülen kadının cesedi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldıktan sonra toprağa verilmişti. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri Nesibe Alas’ı vuran şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Urfa'nın ilçesinde büyük patlama! Olay yerine ekipler sevk edildi

Bu çalışma kapsamında Nesibe Alas’ın akrabalarının ifadelerine baş vurun polis ekipleri, cinayetin aile için miras paylaşımından kaynaklanabileceği ihtimali üzerine yoğunlaştı. Bu yoğunlaşma üzerine polis ekipleri, Nesibe Alas’ın kayınbiraderi Sinan Alas’ın ismi üzerinde durdu.

Polis ekipleri 6 ay boyunca sivil kıyafetler ile zanlının ikamet ettiği mahallede Sinan Alas’ı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan Sinan Alas, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Şanlıurfa'nın göbeğinde silah sesleri!

nesibe alas sinan alas urfa kadin cinayeti sanliurfa haberleri