Özhaseki'den Beyazgül açıklaması: Lanetliyorum

TAKİP ET

Şanlıurfa'da konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e yönelik iddialara tepki gösterdi. İddiaları 'iftira' olarak niteleyen Özhaseki, 'Onu yapanları da lanetliyorum' dedi. Özhaseki ayrıca isim vermeden CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal'a da göndermeden bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e yönelik iddiaların yankısı sürüyor. Şanlıurfa’da konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, iddialara tepki gösterdi. Söz konusu iddiaları ‘iftira’ diye niteleyen Özhaseki, “Zeynel bey hakkında başlatılmış bir iftira kampanyası var. Onu yapanları da lanetliyorum” dedi.

Özhaseki ayrıca isim vermeden aslen Şanlıurfalı olan CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal’a da göndermede bulunarak şu ifadeleri kullandı: “Bir taraftan da Ankara’da oturup Urfa’dan hiç haberi olmayan, Şanlıurfa’ya bir kez ayak basmamış insanların, burada ne olduğunu, ne bittiğini bilmeden müfteri birisinin sözüyle hizmet eden kardeşlerimizi doğrusu hedef alması da hakikaten insafsızlıktır.”

NE OLMUŞTU?

AK Parti Şanlıurfa Yönetim Kurulu eski üyesi İbrahim Savacak, Beyazgül hakkında sosyal medya üzerinden “Oğlun çuval çuval para götürüyor. Esnaf ekmek götüremiyor. Zalim olma. Siyaset mafyacılığı yapma Zeynel Abidin Beyazgül” ifadelerini paylaşmıştı. Beyazgül, kendisine ve ailesine yönelik iddialarla ilgili yaptığı açıklamada “İspat edilirse istifa ederim” demişti.