Özyavuz: Dağa yollayacak bir tek gencimiz yok

TAKİP ET

Özyavuz: Dağa yollayacak bir tek gencimiz yok

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa Milletvekili gençlik ile ilgili dikkat çekici ifadelere yer verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ile gençliğin önemine değinen vekil Özyavuz, “Gençlik geleceğin mimarıdır. Gençlikten taviz vermemiz, onlara kulak tıkamamız, onları sahipsiz bırakmamız imkansızdır.” ifadelerini kullandı.

Gençlikten taviz vermemiz imkansız

Gençlik ile ilgili oldukça dikkat çekici ifadeler kullanan Vekil Özyavuz, “Gençlik geleceğin mimarıdır. Gençlikten taviz vermemiz, onlara kulak tıkamamız, onları sahipsiz bırakmamız imkansızdır. Türk gençliği bizim has bahçemizdir. Kendimize nasıl bakıyorsak, gençliğimize öyle bakmalıyız. Zorlukları yenmeden irademiz sivrilemeyecektir. Bugünün genci yarının yetişkinidir. Bizim dağa gönderecek tek bir gencimiz yoktur.” dedi.

Dağa yollayacak gencimiz yok

Kötü arkadaş, kötü alışkanlık demektir.” Diyen vekil Özyavuz, “Özgürlük gelişmenin asil aracı, asli amacıdır. Düşmanın en büyük hilesi dost görünmesidir. Bizim kalbinizde her gence yer vardır. Hepsini sarıp sarmalayacak sevgimiz vardır. Bizim ne dağa gönderecek ne hücre evine yollayacak ne üniversite kapılarındaki eylemlerde kaybedecek ne de sokak aralarında molotof fırlatacak tek bir gencimiz, tek bir evladımız, tek bir fidanımız dahi yoktur.”diye konuştu