Rektör Güllüoğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi

TAKİP ET

Harran Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Osman Bey kampüsünde düzenlenen basın toplantısında yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

Harran Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Osman Bey kampüsünde düzenlenen basın toplantısında yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

Deprem ve sel felaketlerinin gölgesinde göreve geldiğini hatırlatan Güllüoğlu, rektörlüğe atandığı günden bu yana Harran Üniversitesi'nde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Rektör Güllüoğlu'dan yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama!

Burada basın mensuplarına yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Rektör Güllüoğlu, şunları söyledi:

 "Bütünleme sınavlarını geri getirdik. Yaz okulu uygulamasını hayata geçirdik. kampüsünde yeni bir kütüphane açtık. YÖK'ten yurtlarda ek kontenjan istedik" dedi.

22 doktor, 10 hemşire, 8 eczacı, 5 diş hekimi, 3 veteriner, 2 beden eğitimi, sağlık alanında yeni bir ordu daha 50 akademik personel ilanımız var. Yoğun bakım ünitemize ek 24 yatak ekliyoruz. Ayrıca 2 yeni doktorumuzla birlikte göğüs hastalıkları servis hizmetimizi 2 basamaktan, üst seviye olan 3 basamağa çıkardık. Hastalarımızın şehir dışına gitmesi artık azalacak. acil servisimiz en üst düzey olan 3. seviye dereceye yükseldi.

Rektör Güllüoğlu duyurdu! Plastik ve Estetik Uzmanı atandı

Göbeklitepe Otonom Sürüş Algoritmaları Takımı Bilişim Vadisi'nde düzenlenen robotaksi binek otonom sağlayarak büyük bir başarıya imza attık. Araç Yarışmasında destek yaptığımız görüşmeler sonucunda Havelsan yazılım ar-ge merkezi 'mız da Havelsan yazılım ar-ge merkezi Şanlıurfa'mıza ve Teknokentimize çok yakıştı. Savunma sanayinin kalbi artık Şanlıurfa'da da atacak.

Rektör Güllüoğlu'ndan Urfa'ya müjde!

Girişimcilik faaliyetlerini destekleyen Şanlıurfa Teknokent, Tübitak tarafından hazırlanan bir program kapsamında bireysel genç girişimcilere hibe desteği sağlayacağız. Tesisat teknolojisi ve iklimlendirme alanında yenilikçi teknolojilerin öğrenileceği ve sektörel eğitimlerin verileceği uluslararası laboratuarı GAPYENEV de kuruyoruz. Ziraat fakültemiz tarafından geliştirilmeye başlanan ve çiftlik hayvanlarının genetik değerlendirmesini yapabilen BUGA yazılımı, bilimsel ve teknik araştırma kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Rektör Güllüoğlu açıkladı: Bütünleme sınavları geri geldi

YÖK ile yaptığımız yoğun görüşmeler neticesinde; turizm ve otel işletmeciliği yüksek okulumuzda turizm işletmeciliği Ceylanpınar MYO'da tohumculuk teknolojisi bölümlerimiz açıldı ve bu yıl ilk kez öğrenci alacak. Teknik bilimler MYO'da web tasarımı ve kodlama bölümümüzü açtık. Mühendislik fakültemizde yazılım mühendisliğinde bu yıl ilk kez öğrenci alacak. Tüm bölümlerimizde de olduğu gibi yazılım mühendisliği bölümümüzün altyapı çalışmalarına motivasyonla başladık.”

Şanlıurfa Harran üniversitesi rektör Tahir Güllüoğlu