Rektör Güllüoğlu'dan yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama!

TAKİP ET

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, üniversitede hafta içi yapılacak ikinci bir duyuruya kadar ders ve sınavların mevcut şekliyle yürütüleceğini açıkladı. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, üniversitede hafta içi yapılacak ikinci bir duyuruya kadar ders ve sınavların mevcut şekliyle yürütüleceğini açıkladı. 

Rektör Güllüoğlu, , ‘’Üniversitemiz birimlerince gerekli değerlendirmelerin titizlikle yapılması, kararların alınması ve YÖK ile tekrar görüşülmesi gibi süreçlere devam edilmektedir. Hafta içi yapılacak ikinci bir duyuruya kadar derslerimiz ve sınavlarımız önceden açıklanmış mevcut şekliyle yürütülmeye devam edecektir.” Dedi.

Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili öğrencilerimiz. Bölgemizde yaşadığımız deprem ve sel felaketleri nedeniyle eğitim-öğretim sürecimize ilişkin uygulanabilecek en uygun kararı almak için gayret ettiğimizi bilmenizi istiyoruz. Bu doğrultuda sizleri ve fikirlerinizi önemsiyor, alacağımız kararlarda sizlerle beraber hareket etmek istiyoruz. Değerli Hocalarımız ve Öğrencilerimiz. YÖK’ün yaptığı uzaktan, yüz yüze, hibrit, çevrimiçi ders ve sınav açıklamaları sonrası, şehrimizin deprem bölgesinde yer alan 11 il içeresinde olmasından dolayı, Üniversitemiz birimlerince gerekli değerlendirmelerin titizlikle yapılması, kararların alınması ve YÖK ile tekrar görüşülmesi gibi süreçlere devam edilmektedir. Hafta içi yapılacak ikinci bir duyuruya kadar derslerimiz ve sınavlarımız önceden açıklanmış mevcut şekliyle yürütülmeye devam edecektir.”
 

şanlıurfa harran üniversitesi eğitim yüz yüze eğitim rektör