Romantik çiftlerin balayı için gidebilecekleri yerler

TAKİP ET

Yurt içinde ve yurt dışında yeni evli çiftlerin balayı için tercih edebilecekleri yüzlerce rota bulunur. Romantik bir balayı geçirmek, farklı şehirler keşfetmek isteyen çiftler için yaz mevsimi harika bir süreç. Aşkını evlilikle taçlandıran; iyi günde, kötü günde bir ömür boyu aynı yolu beraber yürümeye söz veren çiftler balayı günlerini unutulmaz kılmak için doğru tatil rotası belirlemelidir. En ucuz uçak bileti fırsatlarıyla siz de ekonomik bir uçuş yapmaya hazır olun. Kampanyalı uçak biletleri ile hem ucuz hem de keyifli bir balayı tatili sizi bekliyor! İşte, romantik çiftlerin balayı için tercih edebilecekleri başlıca rotalar…

Balayında Gidilebilecek Tatil Rotaları



Tatlı bir yorgunlukla sona eren düğün telaşını unutulmaz bir balayı tatiliyle taçlandırmak isteyen çiftlerin tercih edebilecekleri birçok rota bulunur. İşte, balayında tercih edilebilecek başlıca adresler…

- Kıbrıs: Yavru Vatan olarak da bilinen Kıbrıs, yeni evli çiftlerin tercih edebilecekleri ideal rotalar arasında yer alıyor. Hem kültür turizmi hem de alışveriş için de tercih edilebilecek adresler arasında yer alan Kıbrıs’ta gezilip görülmesi gereken harika destinasyonlar bulunur. Göz kamaştıran bir mimariye sahip olan Bellapais Manastırı, gezginlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken adresler arasında yer alır. Manastırın hemen yanında konumlanan restoranda oturarak manzaranın keyfini çıkarmanız mümkün. Fotoğraf albümünü unutulmaz Kıbrıs fotoğraflarıyla donatmak isteyen gezginler, burada harika manzaralarla karşılaşacağını bilmelidir. Denizin insana huzur veren atmosferiyle de başbaşa kalmak isteyen çiftler, Karpaz Yarımadası’na da mutlaka uğramalıdır. Kıbrıs’a seyahat etmek isteyen gezginler, Pegasus’un Kıbrıs uçak bileti fırsatlarını değerlendirebilirler. 

- Venedik: Romantizm denildiği zaman akla gelen popüler rotalardan birisi de hiç şüphesiz Venedik’tir. Balayı tatilinin romantizm dolu geçmesini isteyen çiftler, Venedik’in meşhur gondollarını da mutlaka deneyimlemelidir. Eşinizle, İtalyan müziğinin romantik notaları eşliğinde Venedik sokaklarını dolaşmaya hazır olun. Bu harika Venedik gezisini, kültür gezisi olarak da değerlendirmek isteyen çiftler İtalya’nın göz kamaştıran opera binalarını da ziyaret etmelidir. Opera binasında çiftlerin izleyecekleri gösteriler, aynı zamanda birlikte Venedik’te deneyimledikleri ilk gösteri olması açısından da oldukça anlamlı olacaktır. Balayını Venedik’te geçirmek isteyen çiftler, Pegasus’un Venedik uçak bileti fırsatlarına göz atabilirler. 

- Uzungöl: Uzungöl doğayı keşfetmek, sakin bir balayı tatili yapmak isteyen çiftler için harika bir rota. Yeşilin her tonuna şahit olmak isteyenlerin çok sevdiği adreslerden biri olan Uzungöl, oksijen dolu atmosferiyle gezginleri büyülemeyi başarıyor. Doğa tutkunu çiftler burada yaylara çıkarak, yeşilin binbir tonunu deneyimleyebilirler. Göl kenarı ise çiftlerin harika fotoğraflar çekebileceği adresler arasında yer alır. Macera tutkunu çiftler ATV turu ve jeep safari yapabilirler. Aynı zamanda adrenalin seven çiftler burada yamaç paraşütünü de tercih edebilirler. 

- Dubai: Lüks bir balayı planlayan çiftlerin vazgeçilmez rotalarından biri Dubai’dir. Alışveriş tutkunlarının da favori adreslerinden biri olan Dubai’de harika bir balayı tatili sizi bekliyor! İlk tatilini unutulmaz bir rotayla ölümsüzleştirmek isteyen çiftlerin tercihi olan Dubai; geniş sokakları, eşsiz çöl geceleri ve alışveriş merkezleriyle görenleri etkilemeyi başarır. Dubai’ye seyahat etmek isteyen gezginler, Pegasus uçak bileti fırsatlarından faydalanabilirler. 

- Fethiye: Yurt içinde eşsiz bir balayı tatili planlayan çiftlerin favorisi olan adreslerden biri de Fethiye’dir. Göz alıcı plajları, vadileri ve yemyeşil doğasıyla nefes kesen bir atmosfere sahip olan Fethiye, romantik çiftlere harika bir tatil vadediyor. Çiftler konaklamak için Fethiye’deki butik otelleri tercih edebilirler. Macera tutkunu ve doğa aşığı çiftler dilerse Fethiye’nin yeşil ormanlarında kamp yapabilirler. Yaz aylarında oldukça kalabalık olan Fethiye, deniz tatili planlayan çiftler için oldukça ideal. Kış aylarında ise en güzel gün batımlarını burada deneyimlemek mümkün. Fethiye’ye seyahat etmek isteyen gezginler, Pegasus’un Dalaman uçak bileti fırsatlarına göz atabilirler.