Saadet Partisi Haliliye kongresi başladı

TAKİP ET

Saadet Partisi Haliliye ilçe kongresini gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kongrede kazanan Yılmaz Baki oldu.

Saadet Partisi Haliliye İlçesi 2. Olağan Kongresi çok sayıda kişinin katılımıyla başladı. Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan'ın da katıldığı kongrede mevcut Başkan Doğan Asoğlu'na karşı Yılmaz Baki de listesini sundu.

Burada konuşmak için kürsüye gelen Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, "Haliliye içimizden önemli ilçelerinden birisidir. Şanlıurfa ise bırakın Türkiye'yi dünyada önemli bir merkezdir. İnşallah Şanlıurfa'nın şanına yakışır bir şekilde icra edeceğiz" dedi. Konuşmaların ardından delegeler oy kullanma işlemine geçti.

Oldukça heyecanlı geçen kongrede 20 delege oy kullandı. Kullanılan oyların 16'sını alan Yılmaz Baki seçimi kazanarak başkan oldu.

Kardeşlik vurgusu yaptı

Yeni Başkan Yılmaz Baki yaptığı açıklama, "İlimize ve Saadet Partimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerimde Rabbimiz şöyle emrediyor. 'onlar hayırda bir biri ile yarışırlar' biz de gördüğünüz gibi Saadet Partimiz de kardeşler arasında Haliliye de en muazzam hizmetleri yapmak için bir yarışa girdik. Herkes bilsin ki bu yarışı sadece ve sadece kardeşlik kazanmıştır. Kazanan kardeşlik oldu” ifadelerine yer verdi.

Yılmaz Baki'nin listesi