Şanlıurfa Barosuna 3 yeni avukat katıldı

TAKİP ET

Şanlıurfa Barosu'na yeni avukatlar katılmaya devam ediyor. 3 genç avukat daha yemin ederek ruhsatnamelerini alıp mesleğe adım attı.

Hukuk Fakültesi’ndeki eğitimlerini tamamladıktan sonra zorunlu stajlarını başarılı bir şekilde bitiren genç avukatlar mesleğe adım attı.

Mesleğe adım atan genç avukatlar için Şanlıurfa Barosu Av. Tahir Elçi Konferans Salonu'nda tören düzenlendi. Düzenlenen törene genç avukatların yanı sıra yanlarında staj yaptıkları avukatlar ve Baro Başkanı Mehmet Velat İzol katıldı.

Baro Başkanı İzol törene katıldı

Tören sonrası Şanlıurfa Barosundan yapılan açıklamada, “Aramıza yeni katılan meslektaşlarımıza başarılar dileriz Baromuz Av. Tahir Elçi Konferans Salonu'nda düzenlenen ruhsat töreni ile staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Şükrü Ersin Öncel, Mahmut Dumancı ve Faruk Ay meslek yeminlerini ederek avukatlık mesleğine adım attılar. 

Yemin törenine katılan Baro Başkanımız Av. Mehmet Velat İZOL, mesleğe yeni başlayan meslektaşlarımızı tebrik ederek ruhsatlarını takdim etti. Şanlıurfa Barosu olarak aramıza yeni katılan meslektaşlarımıza meslek hayatlarında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.