Şanlıurfa bu geri dönüşü konuşuyor: Topaç'a benzetti

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül hakkında ortaya attığı iddialarla ilgili geri adım atan AK Partili İbrahim Savacak eleştiri yağmuruna tutuldu. CHP Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Alagöz, Savacak'ın geri adım atmasını, topaçın dönmesine benzetti.

AK Partili İbrahim Savacak, Beyazgül hakkında sosyal medyada ortaya attığı iddiaları yine sosyal medyadan bir açıklama ile geri çekti. Savacak'ın, geçtiğimiz günlerde öne sürdüğü iddialarla ilgili geri adım atması, kendisiyle ilgili eleştirileri de beraberinde getirdi.

Sosyal medyada birçok kişi Savacakla ilgili eleştirel göndermelerde bulundu. CHP Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Alagöz, Savacak'ın ortaya attığı iddialarla ilgili geri adım atmasını topaçın dönmesine benzetti. Alagöz, sosyal medyadan yaptığı eleştiride şu ifadelere yer verdi:

"DELEME NEDİR ?

Yöremizde her çocuğun mutlaka oynadığı, ahşaptan yapılan, etrafına ip sarılarak birden yere atılan ve döndürülen oyuncak. Bazı yörelerde topaç da denir. Çocukluğumuzun en eğlenceli oyunlarından biriydi.

Demem o ki bazı oyunların çocuklukta kalması  lazım, büyüyünce aynı tadı vermiyor."