Şanlıurfa'da 2 Leş Kargası yaralı ve bitkin halde bulundu!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da doğada biri bitkin halde diğeri ise yaralı olarak bulunan Leş Kargası Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri tarafından bakımı yapıladıktan sonra doğaya bırakılacak.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da doğada biri bitkin halde diğeri ise yaralı olarak bulunan Leş Kargası Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri tarafından bakımı yapıladıktan sonra doğaya bırakılacak.

Şanlıurfa’da bir vatandaş tarafından doğada biri bitkin halde diğeri ise yaralı olarak Leş Kargası bulundu. Vatandaş tarafından bulunan leş Kargaları Doğa Koruma ve Milli Parklara bağlı Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi ekiplerine teslim edildi. Ekipleri tarafından teslim alınan Leş Kargalarının bakımı yapıldıktan sonra doğaya bırakılacak. 

Şanlıurfa DKMP’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Duyarlı vatandaşlarımız tarafından doğada biri bitkin halde diğeri ise yaralı olarak bulunan Leş Kargası. Doğa Koruma ve Milli Parklara bağlı Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi personelleri tarafından bakımı yapıldıktan sonra doğaya bırakılacaktır.”
 

şanlıurfa leş kargası DKMP