Şanlıurfa'da 7 ilçede elektrik kesintisi yaşanacak

TAKİP ET

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş., Şanlıurfa'da planlı elektrik kesintilerinin yaşanacağı bölgeleri duyurdu.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş., Şanlıurfa’da planlı elektrik kesintilerinin yaşanacağı bölgeleri duyurdu.

20 Eylül Çarşamba günü Şanlıurfa’nın 7 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyuran Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.,kesintilere gerekçe olarak ise elektrik şebekesi bakım ve onarım çalışmalarını gösterdi.

İşte ilçe ilçe, mahalle mahalle elektrik kesintisi yaşanacak yerler…

Viranşehir’de kesintinin olacağı mahalleler

Viranşehir ilçesine bağlı Işıldar, Sakalar, Eyyüpnebi, Ekindöver, Kucak, Tunçbilek, Satıcık, Elbeğendi, Yollarbaşı, Kargalı, Çamurlu, Güleryüz, Kurtulmuş, Sağlamlar mahallelerinde, OSOS okuma çalışmaları nedeniyle 10.00 ile 17.00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır.

Siverek’te kesintinin olacağı mahalleler

Üçkuyu, Ayazca, Kuskunlu, Karadibek, Taşlı, Sabancı, Karakeçi, Sarıören, Beyali ve Bozkuyu mahallelerinde, Taşlı Osos Saha Operasyonları Birimi'nin çalışmaları sebebiyle 09.00 ile 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacaktır.

Karaköprü’de kesintinin olacağı mahalleler

Ağılmus, Özveren, Akçakebir, Karapınar, Hüyüklü, Yığınak, Sakça, Millisaray, Uzuncuk, Yemişli, Estağfurullah, Yedikuyu, Başören, Büyüksalkım, Apaydın, Pınarbaşı, Külaflı, Ağızhan, Kuyucak, Bölücek, Türkmen, Şeyhzeliha, İlhan, Cemal, Gölgen, Bahçeli, Doyumlu, Düğer, Aşağıçiftlik, Sancak, Küçük Akziyaret, Büyük Akziyaret, Buğdayhüyük, Kasımkuyu, Hamurkesen, Gazibey ve Karaca mahallelerinde Akziyaret fiderinde yapılacak olan OSOS okuma çalışmaları nedeniyle 14.00 ile 17.30 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacaktır.

Haliliye’de kesintinin olacağı mahalleler

Alkanlı, Kap, Sultantepe, Ambartepe, Köprülük, Hancığaz, Abdurrahmandede, Çamurlu, Büyükhan, Akçamescit, Külünçe, Asya, Kısas, Boydere, Konuklu mahallelerinde trafo bakımı yapılacağından dolayı 08.00 ile 13.00 saatleri arasında enerji kesintisi uygulanacaktır.

Eyyübiye’de kesintinin olacağı mahalleler

Eyyüp Nebi, Osmanlı, Yenice, Hayati Harrani, Eyüpkent, İkizce, Ruha, Süleymanşah ve Asya mahallelerinde trafo bakımı yapılacağından dolayı saat 08.00 ile 13.00 saatleri arasında enerji kesintisi yaşanacaktır.

Bozova’da kesintinin olacağı mahalleler

İnceler, İkizköy, Sızan, Şanlıavşar, Gerdek, Zivanlı, Budaklı, Akmağara, Sağırlı ve Kızlar mahallelerinde hat bakımı yapılacağından dolayı 08.00 ile 18.00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır.

Birecik’te kesintinin olacağı mahalleler

Altınova, Tavşanören, Macunlu, Balaban, Hilalli, Gürkuyu, Günece, Beyburcu, Özmüş, Söğürtlen, Damlıca, Özveren, Karababa, Yeniakpınar, Günışığı, Akpınar, Meyanca, Böğürtlen, Boztepe, Sekili, Sumaklı, Kural, Cibinören, İnceler, Haydarahmet, Yuvacık, Yukarıyeniçağ, Dışlık, Ekenek, Ilgar, Uğurcuk, Yılmaz ve Tüten mahalleleri

3. seviye çalışmaları yapılacak olmasından dolayı saat 09.00 ile 19.00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacak.
 

elektrik kesintileri urfa elektirk kesintileri dicle elektrik