Şanlıurfa'da AK Parti bayramlaşmasında dikkat çeken detay

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında bayramlaşma heyecanı vardı. Bir restoranda düzenlenen programa 8 vekilden sadece ikisinin katılması dikkatlerden kaçmadı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından geleneksel bayramlaşma töreni vatandaşların ve parti üyelerinin geniş katılımıyla bir restoranda gerçekleştirildi. 

AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı’nın partilileri karşıladığı bayramlaşma törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Bayuk, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ile İbrahim Halil Yıldız ve ilçe başkanlarının yanı sıra ilçe belediye başkanları da katıldı.

Şanlıurfa’da vatandaşlarla geleneksel hale gelen bayramlaşma programında bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Bayuk “Tüm hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ise tüm AK Parti teşkilatlarına teşekkür ederek bayramlaşma programına katılan vatandaşların Kurban Bayramlarını tebrik etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve İbrahim Halil Yıldız da birer selamlama konuşması yaparak vatandaşların bayramını tebrik etti.

Bayramlaşma programına AK Parti’nin 8 Şanlıurfa vekilinden sadece ikisinin katılması dikkatlerden kaçmadı.