Şanlıurfa'da AK Partili isim bakın hangi toplantıya katıldı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da AK Parti'nin il yönetim kurulu üyesi Cuma Ağaç, Yeniden Refah Partisi'nin düzenlediği basın toplantısına katıldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere dün Şanlıurfa'ya geldi. Kentte çeşitli ziyaretlerde bulunan Erbakan, bu sabah partisinin il binasında bir basın toplantısı düzenledi.

AK PARTİ'Yİ ELEŞTİRDİ

Erbakan, gazetecilere yaptığı açıklamada AK Parti'yi eleştirdi. "Şanlıurfa'da 100 şoför için 7 bin kişi başvuruyor" diyen Erbakan, "İş alımlarında iktidara yakınlık kriteri konuluyor. Türkiye'de bebek mamalarına alarm takılıyor. Ayçiçek yağına da yakında alarm takılacak. Çünkü lüks ürün haline geldi" şeklinde konuştu. Erbakan, "Hükümet esnafa 500-1000 TL sadaka dağıtıyor. Bizi kıskanan Almanya kaybının yüzde 75'ini verdi esnafına. Biz yüzde 3'ünü ödüyoruz. Bu olmaz. En düşük desteği veren 3 devletten biri Türkiye" dedi.

AK PARTİLİ AĞAÇ DA TOPLANTIYA KATILDI

Erbakan'ın iktidar partisini eleştirdiği basın toplantısına sürpriz bir isim de katıldı. AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Ağaç da toplantıya katılan isimler arasında yer aldı. Ağaç'ın, AK Parti'nin eleştirildiği bir toplantıya katılması ise soru işaretlerine yol açtı.

Yıllardır AK Parti saflarında yer alan Ağaç'ın toplantıya neden katıldığı bilinmiyor.