Şanlıurfa'da araç dereye uçtu! Çok sayıda yaralı var

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde yaşanan kazada seyir halinde olan bir araç Karakoyunlu deresine düşmesi sonucu araçta bulunan 8 kişinin yaralandığı öğrenildi.

EYYÜBİYE- Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde yaşanan kazada seyir halinde olan bir araç Karakoyunlu deresine düşmesi sonucu araçta bulunan 8 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, kaza dün gece Eyyübiye ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi’nde bulunan Karakoyunlu deresinde meydana geldi. İddiaya göre, henüz sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilmeyen araç seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak Karakoyunlu deresine uçtu. Yaşanan kazada aralarında kadın ve çocuklarında olduğu araçta bulunan 8 kişi yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden ekipler, araçta sıkışan 8 kişiyi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. 

Kazayla ilgili soruşturma başlattı.

şanlıurfa eyyübiye kaza asayiş karakoyunlu deresi