Şanlıurfa'da aynı ev bir ayda üç kez soyuldu

TAKİP ET

Şanlıurfa'da hırsızların bir ay içinde aynı eve üçüncü kez girmesi ev sahibini artık çileden çıkardı. 'Can güvenliğimiz yok' diyen 49 yaşındaki ev sahibi Mehmet Ferit Turhan, mahallede gece bekçisi görevlendirilmesini istedi.

Televizyondan tutun da su sayacına kadar evde değerli sayılabilecek ne varsa çalındı. Hem de tek seferde değil, bir ay içinde üç kez eve giren hırsızlar tarafından…

Şanlıurfa’da bir ay içinde evine tam üç kez hırsız giren 49 yaşındaki Mehmet Ferit Turhan çileden çıktı. Eyyübiye ilçesi Yeni Mahalle Vali Fuat Bey Caddesinde oturan Turhan, son bir ay içinde eve üç kez giren hırsızların su sayacına kadar çaldığını söyledi. Her seferinde polise başvurduğunu ve evde inceleme yapılarak parmak izlerinin alındığını söyleyen Turhan, hırsızların eve girmesinden bezmiş.

20 yıldır aynı evde yaşadığını ve artık hırsızları korkusundan gece uyuyamaz duruma geldiklerini söyleyen ev sahibi, “Civar mahallelerden de benzer şeyler duyuyoruz. Can güvenliğimiz yok. Bunun için mahallemizde gece bekçilerinin görevlendirilmesini istiyoruz” dedi.

Polis, bir ayda üç kez eve giren hırsızları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.