Şanlıurfa'da bir çok mahallede elektrik kesilecek

TAKİP ET

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş., bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bir çok mahallede elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş., bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bir çok mahallede elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Planlı kesintinin yapılacağı mahalleler şöyle:

EYYÜBİYE

Karaali, Bayraklı, Karahisar, Nadire, Bulduk, Altıntepe, Yaşar, Horozköy, Kınalı, Akören, Üçkonak, Yarımsu, Havşanlı, Kesme, Güzelköy, Köseköy, İkiağız, Yenisu, Ballıca, Yazılıkavak, Karpuzlu, Bağlar, Asri, Çatallı, Dalbaşı, Çanakçı, Tepedibi, İbrik, Açıkyazı, Mamuca, Mehmetçik ve Şenocak mahallelerinde trafo bakımı yapılacağından dolayı saat 13.00 ile 18.00 arasında enerji kesintisi yapılacaktır.

HALİLİYE

Kösecik, Payamlı, Dağyanı, Sefalı, Direkli, Oyuktaş, Canpolat ve Çiftçibaşı mahallelerinde DAĞYANI Kök binasının karakol çıkışında 3. seviye bakım kapsamında Tahiroğulları tarafından hat bakımı yapılacağından dolayı 06.00 ile 15.00 saatleri arasında enerji kesintisi yaşanacaktır.

Görür: Büyük deprem olabilir binlerce canımızı yitirebiliriz

CEYLANPINAR

Turgut Özal, Seydo Atilla, Mevlana, Mehmet Akif Ersoy, Adnan Menderes ve Ulucami mahallelerinde kök bina bakım çalışmasından dolayı 09.00 ile 18.00 arasında elektrik kesintisi yapılacaktır.

VİRANŞEHİR

Karınca, Pınarlar, Kumçeşme, Demirci, Dinçer, Ballıca, Gözler, Aşağıtınaz, Kınalıtepe, Evcimen, Aslanbaba ve Uğurlu mahallelerinde kavurga fiderinde yapılacak olan osos okuma çalışması sebebiyle saat 10.00 ile 17.00 arasında enerji kesintisi yapılacaktır. 

SURUÇ

Aşağıoylum, Çengelli, Göleç, Eskice ve Küçükköprü mahallelerinde 1. ve 2. seviye kapsamında og hat bakımı yapılmasından dolayı saat 08.00 ile 18.00 arasında enerji kesintisi yapılacaktır.

SİVEREK

Eğriçay, Savucak, İleri, Eskihan, Avurtepe, Kavaklıdere, Söylemez, Gürakar, Kamışlı, Güzelpınar ve Bardakçı mahallelerinde Tahiroğulları elektrik tarafından hat bakımı yapılacağından dolayı saat 08.00 ile 18.00 arasında enerji kesintisi yaşanacaktır.

Kaçak trafo sahipleri Dicle elektrik ekiplerine taşlarla saldırdı

elektrik kesintisi elektrik dedas dicle elektrik