Şanlıurfa'da bir operasyon daha! 2 gözaltı

TAKİP ET

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadelesini sürdürüyor.

ŞANLIURFA - Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadelesini sürdürüyor. Verilen mücadeke kapsamında  düzenlenen operasyonları kent geneline yayan ekipler başarılı sonuçlar elde ediyor.

Dün yapılan operasyonda 1 kilo esrar maddesi ele geçiren ekipler olayla alakalı olarak 2 kişiyi de gözaltına aldı. Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Ypaılan operasyona ilişkin Şanlıurfa Valiliği’nde yapılan açıklamada, “15/01/2023 tarihinde Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla mücadele kapsamında yapılan operasyonda; 

Durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan aramada valiz içerisinde 1 paket halinde 1000 gram gelen Esrar maddesi ele geçirilmiş, olay ile bağlantısı bulunan şüpheli 2 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve haklarında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek” suçundan adli tahkikata başlanılmıştır. “ denildi.
 

uyusturucu madde urfa uyusturucu narkotik sube urfa il emniyeti