Şanlıurfa'da cinayette kullanılan silahlar ele geçirildi

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde iki aile arasında yaşanan M.K. ve M.K. isimli iki kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Haliliye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayda kullanılan silahları ele geçirdi.

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde iki aile arasında yaşanan M.K. ve M.K. isimli iki kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Haliliye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayda kullanılan silahları ele geçirdi.

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine Kanatlı Mahallesinde 2019 tarihinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada M.K. ve M.K. isimli şahıslar olay yerinde hayatını kaybetmişti. Olay sonrası Olayın failleri olan N.B., A.B. ve C.B. isimli şahıslar yakalandı. Şahısların olayda kullandıkları silahlar ise ele geçirilememişti. 

Akrabalarının evinde ele geçirildi

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Haliliye İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda olayda kullanılan silahların faillerin akrabaları olan F.K. ve M.K. isimli şahısların Şanlıurfa İli Haliliye İlçesi Kanatlı Mahallesi Küçükgüvenli mezrasında bulunan evlerinde sakladıkları bilgisine ulaşıldı.

Ekipler, söz konusu adrese düzenledikleri baskında silahları ele geçirdi. Ekipler, M.K. isimli şahsın evinde yaptığı aramada; 1 Adet Kaleşnikof piyade tüfeği ve 2 Adet şarjör, 1 Adet 9 mm çapında Browning marka tabanca ve 2 Adet şarjör, 1 Adet 9 mm Sig Sauer marka tabanca ve 2 Adet şarjör, 24 Adet 7.62 mm çapında fişek, 28 Adet 9 mm çapında fişek tespit edilerek ele geçirilmiştir.

Şüpheli M.K. isimli şahıs hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatıldı. 
 

cinayet sanliurfa haberleri hailiye haberleri urfa haberler jasat jandarma