Şanlıurfa'da Damat Adayına 'Güvenlik Sorgusu': Baba 3 Belge İstedi!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da yaşanan ilginç bir olay, sosyal medyada ve yerel basında gündem oldu. Bir baba, kızını istemeye gelen damat adayından alışılmışın dışında belgeler talep etti.

Şanlıurfa’da yaşanan ilginç bir olay, sosyal medyada ve yerel basında gündem oldu. Bir baba, kızını istemeye gelen damat adayından alışılmışın dışında belgeler talep etti.

İddiaya göre, baba, görüşme sırasında damat adayına üç farklı belge getirmesini şart koştu: tam teşekküllü sağlık raporu, madde bağımlılığı olmadığına dair rapor ve sabıkasız olduğunu gösteren adli sicil kaydı.

Ailenin bu taleplerle, kızlarının geleceğini güvence altına almak istedikleri belirtilirken, olay sosyal medyada ikiye bölünen tepkilere neden oldu. Kimileri babanın tutumunu "hassas ve sorumluluk sahibi" bulurken, kimileri ise bu talepleri "fazla müdahaleci" olarak değerlendirdi.

Baba ise eleştirilere karşı yaptığı açıklamada, “Kızımın ömür boyu mutlu olmasını istiyorum. Evlilik sadece aşk değil, aynı zamanda güven meselesidir,” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili yeni gelişmelerin olup olmayacağı merakla bekleniyor.