Şanlıurfa'da dikkat çeken projeye Beyazgül de 'evet' dedi

TAKİP ET

Şanlıurfa Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı ve aynı zamanda Tekstil Kent Kooperatif Başkanı Ramazan Elma'nın uzun zamandır hayata geçirmek istediği devasa projesine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den tam destek geldi.

Şanlıurfa Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı ve aynı zamanda Tekstil Kent Kooperatif Başkanı Ramazan Elma’nın uzun zamandır hayata geçirmek istediği devasa projesine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den tam destek geldi.

Kentin işsizlik sorununa neşter vuracak olan proje ile dikkatleri üzerine çeken Başkan Ramazan Elma, tek gayelerinin Şanlıurfa’nın ve Türkiye’nin istihdamına katkı sağlamak olduğunu belirtti. 

Tekstil Kent Projesi ile bir yandan Manifaturacılar Odası üyelerinin daha sağlıklı şartlarda çalışması hedeflenirken öte yandan sağlanacak olan istihdam ile kentte yüzlerce kişi de iş sahibi olacak.

Destek olan Beyazgül’e teşekkür etti

Başkan Ramazan Elma Projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Tekstil Kent Projesi ihale edilerek hayata geçirilmiştir. Proje tarihi kentimizin sektör temsilcilerini bir araya getirerek yeni bir nefes aldıracaktır. Dev yatırımlık bu projenin her aşamasında yanımızda olan Belediye  Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül başkanıma teşekkür ederim.” dedi.

Proje bir çok yönden önem arz ediyor

Projenin önemli özellikler taşıdığına dikkat çeken Başkan Ramazan Elma, “Bu projenin hayata geçmesiyle birlikte tarihi hanlar ve çarşılar bölgesinin trafik sorununa çözülecektir. Bu da kentin turizm ve ticaretine büyük katkı sağlayacaktır. Tek amacımız esnafımızın daha sağlıklı koşullarda işini yapmasıdır” diye konuştu.
 

tekstil kent ramazan elma manifaturacılar odası