Şanlıurfa'da eş zamanlı operasyon! Çok sayıda gözaltı var

TAKİP ET

Şanlıurfa'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, aralarında doktor ve eczane çalışanlarının da bulunduğu 9 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, aralarında doktor ve eczane çalışanlarının da bulunduğu 9 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, yeşil reçeteye bağlı uyuşturucu içerikli ilaçları satarak suistimal edenlere yönelik, uzun süren çalışmalar sonucu tespit edilen şüphelilere ait 11 adreste yapılan eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam ediyor. 

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda;  Çok sayıda yeşil reçeteli ilaç, düzenlenmiş reçeteler, kimlik fotokopileri ile çok sayıda dijital materyal ve belge ele geçirildi. Aralarında doktor ve eczane çalışanlarının da bulunduğu 9 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


 

şanlıurfa operasyon kaçakçılık asayiş