Şanlıurfa'da Eşini Darbedip Kaza Süsü Veren Şüpheli Tutuklandı!
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde eşini darbettiği ve olayı trafik kazası gibi göstermeye çalıştığı iddia edilen M.B. tutuklandı.
AKÇAKALE- Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde eşini darbettiği ve olayı trafik kazası gibi göstermeye çalıştığı iddia edilen M.B. tutuklandı.
Arıcan Mahallesi’nde yol kenarındaki tarlaya savrulduğu bildirilen bir araç için ekipler bölgeye sevk edildi. Araçta yolcu olarak bulunan H.B. baygın halde bulundu; vücudunda kırıklar ve morluklar olduğu belirlendi. Sürücü M.B’nin ise herhangi bir yarası yoktu.
H.B. hastaneye kaldırıldı. Yapılan incelemede yaraların kazadan değil, darp sonucu oluştuğu tespit edildi. M.B’nin eşinin öldüğünü düşündüğü için olayı kaza süsüyle gizlemeye çalıştığı öne sürüldü.
Gözaltına alınan M.B., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.