Şanlıurfa'da hasta kuyruklarının sonu gelmiyor!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da sağlık sorunları bir türlü çözüme kavuşturulamıyor. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine gelen hastalar saatlerce sıra beklemek zorunda kalıyor.

EYYÜBİYE - Birçok konuda olduğu gibi sağlık konusunda da Türkiye'de en çok sorun yaşayan illerin başında gelen Şanlıurfa'da hastalar muayene olabilmek için özellikle acil servislerde saatlerce sıra bekliyor.

Hastaların saatlerce sıra beklediği hastanelerin başında ise Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Eyyübiye) geliyor. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine giden hastalar saatlerce sıra beklemek zorunda kalıyor.

Hastalar saatlerce sıra beklemekten dolayı zor anlar yaşarken Doktorlar ise her gün yüzlerce hastaya bakmaktan bitkin düşüyor.

Doktor ve yatak sayısının oldukça düşük olduğu Şanlıurfa'da görmeye alışkın hale geldiğimiz hasta kuyrukları özellikle acil servislerde sık sık görülmeye devam ediyor.

Hastaneye giden bir hastanın çekip haber ihbar hattımıza gönderdiği fotoğrafta çok sayıda hastanın sırada beklediği görülüyor.

Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesi sağlık sorunları