Şanlıurfa'da insan kaçakçılığı operasyonu! 129 göçmen yakalandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele kapsamında düzensiz göçmenlerin ve organizatörlerin yakalanmasına yönelik jandarma ekipleri tarafından kent genelinde son bir haftalık süreçte düzenlenen operasyonlarda, 129 düzensiz göçmen, 19 organizatör ve 2 suçta kullanılan araç yakalandı. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele kapsamında düzensiz göçmenlerin ve organizatörlerin yakalanmasına yönelik jandarma ekipleri tarafından kent genelinde son bir haftalık süreçte düzenlenen operasyonlarda, 129 düzensiz göçmen, 19 organizatör ve 2 suçta kullanılan araç yakalandı. 

Yakalanan düzensiz göçmenler Şanlıurfa İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Göçmen kaçakçılığı suçundan haklarında işlem yapılarak adli makamlara sevk edilen organizatörlerden 15’i tutuklandı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele kapsamında düzensiz göçmenlerin ve organizatörlerin yakalanmasına yönelik Şanlıurfa genelinde Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından son bir haftalık süreçte icra edilen faaliyetler sonucunda; 

129 düzensiz göçmen, 

19 Organizatör,

2 suçta kullanılan araç yakalandı.

Yakalanan düzensiz göçmenler Şanlıurfa İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiş, göçmen kaçakçılığı suçundan haklarında işlem yapılarak adli makamlara sevk edilen organizatörlerden 15’i tutuklandı, 2’si adli kontrol kararı ile 2’i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’nca Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele kapsamında operasyonlar devam ediyor.
 

şanlıurfa son dakika göçmen kaçakçılık operasyon jandarma