Şanlıurfa'da Kaçak Sigara Operasyonu: 7.940 Paket Ele Geçirildi

TAKİP ET

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, tütün ve alkol kaçakçılığına yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, tütün ve alkol kaçakçılığına yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 13-14 Ekim 2025 tarihlerinde Viranşehir ve Akçakale ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 7.940 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Viranşehir ve Akçakale İlçe Jandarma Komutanlıkları ile İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli olarak yürüttüğü operasyonlar kapsamında çok sayıda kaçak ürünün piyasaya sürülmesi engellendi.

Jandarma yetkilileri, tütün ve alkol kaçakçılığıyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayarak, halk sağlığını tehdit eden ve devletin vergi kaybına yol açan bu tür yasa dışı faaliyetlere asla geçit verilmeyeceğini belirtti.
 




Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı sondakika kaçakçılık