Şanlıurfa'da katliam gibi kaza! Bir aile yok oldu

TAKİP ET

Şanlıurfa-Adıyaman karayolunda yaşanan trafik kazasında kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi olay yerinde, 2 kişi ise hastanede hayatını kaybetti. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa-Adıyaman karayolunda yaşanan trafik kazasında kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi olay yerinde, 2 kişi ise hastanede hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, kaza Bozova ilçesine bağlı Arıkök Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, henüz sürücüsünün isimi öğrenilmeyen otomobil kontrolden çıkarak kamyonete çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kamyon şarampole yuvarlandı. Kazada anne ve baba olay yerinde hayatını kaybetti. 2 çocuk ise ağır yaralandı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza bölgesine sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, kazada anne ve babanın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan 2 çocuk ise sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bozova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan 2 çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Meydana gelen korkunç kazada aynı aileden anne, baba ve 2 çocukları yaşama veda etti. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
 

şanlıurfa kaza asayiş