Şanlıurfa'da kayınbiraderini öldüren kadın tutuklandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da kendisine şantaj yaptığını iddia ettiği kayınbiraderini sokak ortasında öldüren H. B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da kendisine şantaj yaptığını iddia ettiği kayınbiraderini sokak ortasında öldüren H. B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı Mahallesi'nde dün öğlen saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Ferdi B. (41) ile yengesi H.B. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine H.B. yanında getirdiği tabanca ile Ferdi B'ye ateş etti. Yaralı şekilde yere yığılan Ferdi B’nin yanına gelen H.B. şahsın başına bir el daha ateş etti.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahaleden sonra Ferdi B’yi ambulans ile Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan şahıs hayatını kaybetti.

Ferdi B’yi vuran H.B. ise olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. Emniyete götürülen H.B. işlemlerinin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine göderildi.

şanlıurfa cinayet kadın olay namus cinayeti