Şanlıurfa'da konuşan Özdağ'a göre partisi taklit ediliyor

TAKİP ET

Şanlıurfa'da konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, siyasetçi ve genel başkanların kendi partisini taklit ettiklerini savundu. 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, basın toplantısı düzenledi. Bir otelde düzenlenen toplantıda partisine yönelik kentte büyük bir ilgi olduğunu söyleyen Özdağ, bu durumdan memnun olduklarını ifade etti. 

Özdağ’a göre partisi taklit ediliyor

Siyasetçi ve genel başkanların Zafer Partisini taklit ettiklerini öne süren Özdağ, şöyle konuştu: “Suriye Dışişleri Bakanlığı ile temas kurduk, resmi olarak başvurduk. Türk Dışişleri Bakanlığıyla da görüşmeler yaptık ve çalışmamızın içeriğiyle ilgili bilgi verdik. Bizim bu girişimlerimiz üzerine telaşlanan AK Parti hükümeti Suriye ile resmi görüşmeleri başlattı. Biz, Zafer Partisi olarak “10 milyon sığınmacı ve kaçağı geri yollayacağız” dedik. Erdoğan, “biz 1 milyon tanesini yollayacağız” dedi. Özetle, Zafer Partisi 10 aylık bir parti olmasına rağmen Türk siyasetine derin izler bırakıyor. Gündemi belirliyor, şekillendiriyor ve siyasetçiler, genel başkanlar Zafer Partisini taklit ediyorlar.”

CHP’ye ARGE için oda teklif etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine ait ifadeleri kullanmaya başladığını savunan Özdağ, şöyle devam etti: “Kemal Kılıçdaroğlu’na bir önerim var. Zafer Partisi genel merkezinde, CHP genel merkezi ARGE’ye bir oda verelim. Hiç, bizim Twitter hesaplarımızı, açıklamalarımızı inceleyip oradan bir şey almasınlar. Gelsinler bizimle birlikte çalışsınlar. Bizden öğrendiklerini siyaset olarak onlar da uygulayabilirler. Kemal beyin ne zaman “biz de sizdeniz” diye açıklama yapacağını merakla bekliyorum. Çünkü benim o kadar çok ifademi kullanmaya başladı ki, herhalde sonunda “biz de sizdeniz” diyecek ama Kemal bey oturduğu yerde otursun. Biz arkadaşlarımızla mutlu ve mesuduz.”