Şanlıurfa'da para ödüllü yarışmanın sonuçları açıklandı

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'başkan ben olsaydım' ödüllü proje yarışması sona erdi. Yarışmada birinci olan proje sahibine 10 bin lira, toplam 9 yarışmayı verilen para ödülü ise 32 bin 500 lira.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği para ödüllü proje yarışması tamamlandı. ‘Başkan ben olsaydım’ ismiyle düzenlenen yarışmada kriterlere uygun 131 proje arasından dereceye girenler açıklandı.

Yarışmada birinci olan proje sahibine 10 bin lira, ikinci proje sahibine 7 bin 500, üçüncüye ise 5 bin lira para ödülü verildi. 4 yarışmacıya mansiyon ödülü almaya hak kazanırken, 2 yarışmacı ‘jüri özel’ ödülü aldı. Dereceye giren 9 yarışmacıya toplam 32 bin 500 lira para ödülü verildi.

Jüri üyeliklerini Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanı Raşit Dedeoğlu, TURSAB Yönetim Kurulu Üyesi Rahime Yaşar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Koordinatörü Veysel Öncül,  HARÜSEM Müdürü Ahmet Göçen, Mimar Cevher İlhan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Turizm Daire Başkanı Niyazi Kocadağ yaptı.