Şanlıurfa'da uygunsuz şartlarda beslenen kediler kurtarıldı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da bir kadın tahtadan yaptığı kulübeye çok sayıda kediyi koyarak olumsuz şartlarda besliyordu. Hayvan severlerin kedilerin durumunu fak etmesiyle duruma müdahale edildi.

Şanlıurfa'da bir kadın demirden yaptığı kulübeye çok sayıda kediyi koyarak olumsuz şartlarda besliyordu. Hayvan severlerin kedilerin durumunu fak etmesiyle duruma müdahale edildi.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre bir kadın sokak kedilerini toplayarak demirde yaptığı bir kulübenin içerisinde uygunsuz şartlarda besliyordu. Çok sayıda kediyi uygun olmayan şartlarda besleyerek adeta işkence eden kadının bu davranışı hayvan severleri harekete geçirdi.

Şanlıurfa'da sokak hayvanlarına eziyet iddiası!

Sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla kedilerin yaşadığı olumsuz durumu duyurmaya çalışan hayvan sever bir kadına sosyal medyadan da destek geldi. Yaşanan tepkiler üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri demirden olan kulübe kapısını açtı.

Kapının açılmasıyla kediler kurtarıldı. Kurtarılan kediler doğal yaşam alanlarına geri bırakıldı. Hayvan severler kedilerin kurtarılmasında rol oynayan kurumlara teşekkür etti.

Sokak kedileri soğuk havada hayata tutunmaya çalışıyor

sokak kedisi kediye eziyet sanliurfa haberleri sanliurfa