Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var

TAKİP ET

Şanlıurfa- Diyarbakır yolunda yaşanan olayda, otomobilin kamyonete arkadan çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. 4 kişi ise yaralandı.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa- Diyarbakır yolunda yaşanan olayda, otomobilin kamyonete arkadan çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. 4 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saatlerinde Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu üzeri Ergani ilçesine bağlı kırsal Demirli Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Tekin’in idaresindeki otomobil, yol kenarında lastiği patladığı için durdu. Daha sonra sürücüsü Fatih M. olan kamyonete arkadan çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, otomobildeki sürücü Ahmet Tekin (53), O.Ç. (39) ve R.T.’nin (45) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada otomobilde bulunan A.T., K.Ç. ile kamyonet sürücüsü Fatih M. ve H.K. yaralandı.  

Sağlık ekipleri tarafından yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. A.T. ile K.Ç.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

şanlıurfa kaza asayiş olay