Şanlıurfa için bir uyarı daha! Dikkatli ve tedbirli olun

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahminlerini açıkladı. Hava tahminlerine göre Şanlıurfa genelinde 14 Şubat 2024 tarihi itibariyle kuvvetli yağmur ve sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

ŞANLIURFA- Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahminlerini açıkladı. Hava tahminlerine göre Şanlıurfa genelinde 14 Şubat 2024 tarihi itibariyle kuvvetli yağmur ve sağanak yağış beklendiğini açıkladı. 

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de vatandaşları oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yurdun güneydoğu kesimlerinde beklenen yağışların, bu akşam saatlerinden Şanlıurfa dahil birçok ilde kuvvetli olması tahmin edildiğini açıkladı. 

MGM, “ Karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen kuvvetli yağışlara bağlı olarak meydana gelebilecek sel su baskını, yıldırım, kuvvetli güney-güneydoğulu rüzgar, kar yağışı alan yerlerde tipi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“14 Şubat 2024 tarihi itibariyle ilimiz genelinde kuvvetli yağmur ve sağanak yağış beklenmektedir. 15 Şubat 2024 Perşembe sabah saatlerine kadar etkisi sürecek meteorolojik değişikliklere karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”
 

şanlıurfa sağanak yağış havaduumu meteoroloji