Şanlıurfa için bir uyarıda valilikten geldi! Dikkat

TAKİP ET

Şanlıurfa genelinde bu akşam saatlerinden itibaren etkili olması beklenen aşırı yağış için bir uyarı da Şanlıurfa Valiliği'nden geldi. Yağışların zaman zaman çok kuvvetli ve şiddetli olması tahmin ediliyor. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa genelinde bu akşam saatlerinden itibaren etkili olması beklenen aşırı yağış için bir uyarı da Şanlıurfa Valiliği’nden geldi. Yağışların zaman zaman çok kuvvetli ve şiddetli olması tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, “Bu akşam saatlerinden itibaren Şanlıurfa'nın genelinde aşırı yağış bekleniyor” denildi. 

Meteorolojik uyarı! 

Şanlıurfa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi de vatandaşları olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyardı. 

Dikkatli olun! 

Valilik, Şanlıurfa’da iki gün devam edecek olan aşırı yağışlarla birlikte meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması konusunda vatandaşları uyardı. 

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Meteorolojiden yapılan son uyarılara göre bu akşam saatlerinden itibaren Şanlıurfa'nın genelinde aşırı yağış beklenmektedir.
Yağışların zaman zaman çok kuvvetli ve şiddetli olması tahmin edilmektedir.
Vatandaşlarımızın, iki gün devam edecek olan aşırı yağışlarla birlikte meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.”
 

şanlıurfa valilik meteoroloji sel fırtına yağış hava durumu