Şanlıurfa İyilik Kapısı yetim çocukları unutmadı

TAKİP ET

Hayrat İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa Temsilciliği Şanlıurfa'da yetim çocuklara yönelik çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

ŞANLIURFA - Hayrat İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa Temsilciliği Şanlıurfa’da yetim çocuklara yönelik çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Hayrat İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa temsilciliği bünyesinde kurulan Şanlıurfa İyilik Kapısı, yetim çocuklara kırtasiye desteğinde bulunuldu. Şanlıurfa İyilik Kapısı Sorumlusu Emin Eminoğlu, çalışmalara ilişkin açıklamada bulundu. Emin Eminoğlu, merkezde düzenli olarak çocukların giydirildiğini ve eğitim sezonlarında da kırtasiye ve ayakkabı desteğinde bulunduklarını söyledi.

350 çocuğa kırtasiye desteğinde bulunuldu

Şanlıurfa İyilik Kapısı’nın kurulduğu günden bu yana çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini söyleyen Mehmet Emin Eminoğlu, “Şanlıurfa Hayrat Yardım Temsilciliği olarak 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında bütün öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Bugün 350 yetim kardeşimize kırtasiye yardımında bulunduk. Bunun yanı sıra içerisinde kırtasiye, ayakkabı, tişört, pantolon ve kazak olan  giyim setleri hediye ettik.” dedi.

Hayrat İnsani Yardım Derneği Urfa'da aşure ikramında bulundu

Şanlıurfa İyilik Kapısı’nın rutin çalışmalarından da bahseden Mehmet Emin Eminoğlu, “İyilik mağazamızda her hafta 35 kardeşimizi giydiriyoruz. Yaptığımız bütün faaliyetlerde bize destek olmak isteyen vatandaşlarımız, Eyyübiye Yenice mahallesinde bulunan dernek merkezimizden ve ‘iyilikteberaberiz63’ isimli sosyal medya hesabından bize ulaşabilirler. " diye konuştu.

Hayrat Yardım Urfa'da çalışmalarına devam ediyor

emin eminoglu hayrat yardim yetim yetim cocuklara kırtasiye yardımı