Şanlıurfa'nın 6 ilçesi elektriksiz kalacak! 

TAKİP ET

Dicle elektrik Dağıtım A.Ş, Şanlıurfa'nın çeşitli ilçelerinde bakım onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle 12 Şubat 2024 Pazartesi (bugün) elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

ŞANLIURFA- Dicle elektrik Dağıtım A.Ş, Şanlıurfa’nın çeşitli ilçelerinde bakım onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle 12 Şubat 2024 Pazartesi (bugün) elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Peki, hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? 

İşte 12 Şubat Pazartesi ilçe ilçe elektrik kesintisi yaşanacak yerler:

SURUÇ 

Karataş, Överler, Sarım, Geçitköy, Bellik, Yeğen, Kırmıt, Aligör, Ayhan, Aybastı, Keberli, Gölen, Aşağıkarıncalı, Şekerköy, Büyükhan, Boztepe, 75.Yıl, Tozluca, Akmağara, Aylan ve Denizbacı mahallelerinde saat 08.40 ile 13.40 arasında direk tipi trafo bakımı nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

KARAKÖPRÜ 

 Kadıkendi, Ahmet Yesevi, Devteyşti, Seyrantepe, Şahin, Otlukalan, Köksüren, Aşıkköy, Maşuk ve Mehmetçik mahallelerinde saat 09.00 ile 14.00 arasında primer abone tadilat çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

HALİLİYE 

Aktaş, Mağaracık, Çiçektepesi, İncirli, Taşlıca, Keremli, Bakımlı, Çamlıdere, Karatepe ve Gülveren mahallelerinde saat 09.00 ile 16.30 arasında Aktaş köyündeki düsop çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

EYYÜBİYE 

Bakışlar, Uluköy, Kubacık, Gözeller, Ulucanlar, Görenler, Vergili, Küpeli ve Seksenören mahallelerinde saat 09.00 ile 12.30 arasında direk tipi trafo bakımı nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

CEYLANPINAR 

Şehit, Çalıcık, Karatepe, Ayaklı, Malta, Kavurga, Kemerli, Sözeri, Yeşilalıç ve Esvetoğlu mahallelerinde saat 10.00 ile 12.00 arasında osos okuma çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. 

AKÇAKALE 

Büyücek, Aşağıderen, Yukarıderen, İkizce, Hacıekber, Arıcan, Akbilek, Kayalık, Ortaderen, Aşağıbeydaş, Yeşerti, Küçük Hacıekber, Bozceylan, Sütlüce, Seferköy, Çatalhurma, Uzunyol, Sugeldi ve Küplüce mahallelerinde saat 08.30 ile 16.30 arasında OG hat bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. 

şanlıurfa elektrik enerji kesinti