Şanlıurfa'nın birçok ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 

TAKİP ET

Dicle elektrik Dağıtım A.Ş, Şanlıurfa'nın çeşitli ilçelerinde bakım onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle 31 Ocak Çarşamba (bugün) elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

ŞANLIURFA- Dicle elektrik Dağıtım A.Ş, Şanlıurfa’nın çeşitli ilçelerinde bakım onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle 31 Ocak Çarşamba (bugün) elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Peki, hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? 

İşte 31 Ocak Çarşamba ilçe ilçe elektrik kesintisi yaşanacak yerler:

VİRANŞEHİR

Büyükmutlu, Ulaklı, Sözeri, Yüceler, Sayoba, Yeşilalıç, Yolbilen, Beğrük, Ekinciler, Övüncük ve Gömülü mahallelerinde OG Hat bakımı yapılacağından dolayı saat 09.00 ile 16.45 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

SURUÇ

Kaplanköy, Olukyanı, Oymaklı, Karakuyu, Akören, Küçüksergen, Büyüksergen, Bozyokuş ve Uludüz mahallelerinde Üveyik Kök binasından Kırcaören çıkışında harici pano değişim sebebiyle saat 09.00 ile 16.30 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

SİVEREK

Gaziköy, Karabahçe, Karkaşı, Aşağıkarabahçe, Böğürtlen, Eğriçay, Çevirme, Küptepe, Savucak, İleri, Doğukent, Eskihan, Karacadağ, Avurtepe, Kavaklıdere, Çağa, Kulaksız, Göğerçin, Söylemez, Gürakar, Kamışlı, Güzelpınar, Aşlıca, Güllice, Gedik, Bardakçı, Taşhan, Keçikıran, Sumaklı, Örgülü, Fırın, Gerçek ve  Güney Karabahçe mahallelerinde Karabahçe fideri osos saha operasyonları biriminde osos çalışması sebebiyle saat 09.00 ile 16.30 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

HALİLİYE

Günbalı, Apalı, Keserdede, Anaz, Kısas, Emirler, Kahraman, Mamuca, Dağeteği, Gülveren, Umut, Çekçek, Çukurdoruç, Güçlü, Karsıyaka, Örencik, Osmanbey, Derman, Nokta, Göktepe, Akçalı, Kepirli, Güzelyurt ve Ulubağ mahallelerinde Germüş fiderinde yapılacak olan osos çalışmasından dolayı saat 09.00 ile 17.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

EYYÜBİYE

Yusuf, Taşlıca, Turluk, Bozhöyük, Kap, Karaman, Yediyol, Ovabeyli, Başgöze, Uğurlu, Sultantepe ve Zeynep köy mahallelerinde OG Hat bakımı yapılacağından dolayı saat 09.00 ile 16.45 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.
 

şanlıurfa elektrik enerji