Şanlıurfa'nın bu bölgelerinde 48 saat su kesintisi yaşanacak

TAKİP ET

Şanlıurfa'da ŞUSKİ'nin çalışmaları nedeniyle 29 mahalle ve iki bölgede 48 saat su kesintisi yaşanacak.

ŞUSKİ, Abide Kavşağı’ndaki köprü inşaat çalışmaları nedeniyle içme suyu hattında deplase bağlantısı yapılacağını duyurdu. Çalışmalar nedeniyle Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde birçok bölgenin 48 saat susuz kalacağı belirtildi.

Buna göre, 20 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00’da başlayacak kesinti, 22 Temmuz Cuma günü saat 17.00’a kadar sürecek. Kesinti, 29 mahalle ile Evren Sanayi Sitesi ve Otogalericiler Sitesinde yaşanacak.

ŞUSKİ’nin iki gün sürecek su kesintisiyle ilgili açıklaması şöyle:

“Abide Kavşağı’ndaki köprü inşaat çalışması nedeniyle içme suyu hat deplase bağlantısı yapılacağından 20 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00 ile 22 Temmuz Cuma günü saat 17.00 arası Bahçelievler, Cengiz Topel, Şair Şevket, Mimar Sinan, Sultan Fatih, İpekyol, Devteşti, Ahmet Yesevi, Yavuz Selim, Bağlarbaşı, Süleymaniye, Akabe, Direkli, 15 Temmuz, Akşemsettin, Hızmalı, Karakoyunlu, Atatürk, Halepli, Yakubiye, Dede Osman, Buhara, Topdağı, Eyyübiye, Şığ Maksut mahalleleri ile Evren Sanayi Sitesi, Batıkent, Kadıkendi, Otogalericiler Sitesi, Mance ve Yenişehir Mahallesinin bir kısmında su kesintisi meydana gelecektir. Vatandaşlarımıza önemle duyurulur.”