Şanlıurfa'nın yeni valisinden ilk açıklama!

TAKİP ET

Valiler kararnamesiyle Şanlıurfa'ya atanan Vali Hasan Şıldak, ilk açıklamasını gerçekleştirdi. Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada heyecanla yürüttüğü Balıkesir Valiliği görevinden Şanlıurfa Valiliğine atandığını dile getirdi. 

ŞANLIURFA- Valiler kararnamesiyle Şanlıurfa’ya atanan Vali Hasan Şıldak, ilk açıklamasını gerçekleştirdi. Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada heyecanla yürüttüğü Balıkesir Valiliği görevinden Şanlıurfa Valiliğine atandığını dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkür eden Şıldak, şöyle konuştu:”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle büyük bir heyecanla sürdürdüğüm Balıkesir Valiliği görevinden Şanlıurfa Valiliği görevine atanmış bulunuyorum.

Ülkemize ve Milletimize hizmet etme onurunu bize yaşatan Sayın Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımıza göstermiş oldukları güven ve takdirden dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Allah aziz milletimize hizmet etme yolunda yardımcımız olsun.”
 

şanlıurfa vali şanlıurfa valisi Vali Hasan Şıldak