Şanlıurfa Şıracılar Odası'ndan TBMM'ye çıkarma

TAKİP ET

Şanlıurfa Şıracılar ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Ahmet Aslan, Şanlıurfa Şıracılar ve Fıstıkçılar Odası Başkan Vekili Hüseyin Bereket ve beraberindeki heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde eski Adalet Bakanı yeni dönem TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ ve Şanlıurfa Milletvekillerini ziyaret etti. 

Şanlıurfa Şıracılar ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Ahmet Aslan, Şanlıurfa Şıracılar ve Fıstıkçılar Odası Başkan Vekili Hüseyin Bereket ve beraberindeki heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde eski Adalet Bakanı yeni dönem TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ ve Şanlıurfa Milletvekillerini ziyaret etti. 

Şıracılar ve Fıstıkçılar Odası Başkan Vekili Hüseyin Bereket, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleşen ziyarette, TBMM Başkan vekili Bekir Bozdağ ve Şanlıurfa Milletvekillerine ‘’ Esnafımızın ve odamızın sorunlarını ilettik.” dedi. 

Hüseyin Bereket sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, “ Şıracılar ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Ahmet ASLAN ile beraber TBMM’de eski Bakanımız yeni dönem TBMM Başkan vekilimiz Bekir BOZDAĞ’ı ve Şanlıurfa Milletvekillerini ziyaret ettik. Esnafımızın ve odamızın sorunlarını ilettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
 

şanlıurfa TBMM bekir bozdağ Şıracılar ve Fıstıkçılar Odası Başkan Vekili Hüseyin Bereket