Şanlıurfa'yı iyilik kurtaracak

TAKİP ET

Şanlıurfa'da sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı günden beri gönüllüler, sokak hayvanlarını yalnız bırakmayor. Kulüp Animo Haçikourfa Temsilciliği üyeleri, parklarda ve diğer noktalardaki hayvanları beslemeyi ihmal etmezken gönülleri de fethediyor.

Kulüp Animo Haçikourfa Temsilcileri Yasemin Al ve Mehmet Özçelik, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:”Sokak canlarımız Rabbimin sessiz dilsiz kulları bir parça lokma ekmeği kar yağdığı günlerde kokularının da kaplandığını düşünün ki bu halde çöpte bulmaya çalışıyorlarken ;bizler az da olsa günlerini kurtarmaya çalışıyoruz. Normalde yiyecek bulmakla mücadele ederken Hava şartları onlar İçin çok daha elim bir hale gelmelerine sebebiyet vermekte. Yemediğiniz nasıl olsa çöpte bulur dediğiniz yiyecek kapalı çöp kutuları, caddeden geçen arabalar, malesef ki insanların davranışları yüzünden iyice zorlaşmakta. Bu vesile ile Sizlerden ricamız çöpe atmak yerine binanızın bahçelerine çöp kutularının altlarına yiyeceklerinizi bırakmanızdır.”

Haçiko Derneği Başkanı Ömür Gedik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Sağlık İşler Müdürü Remzi Sonekinci'ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.