Şanlıurfalı isim Ankara'da listeye girdi

TAKİP ET

Şanlıurfalı üniversite öğrencisi Muhammet Türkdili (27), AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği için listeye adını yazdırmayı başardı. Yurt dışında hukuk eğitimi alan Türkdili, daha önce AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi olarak da görev yaptı.

Daha önce AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi olan Şanlıurfa Siverekli Muhammet Türkdili, şimdi de Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği listesine adını yazdırmayı başardı.

Altındağ Spor Salonu’nda gerçekleşen AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları 6’ncı Olağan Kongresine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da canlı bağlantıyla katıldı. 

MUHAMMET TÜRKDİLİ KİMDİR?

03.01.1994 yılında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Karakeçili’de doğdu. İlkokulu Şanlıurfa İbrahim Tatlıses İlköğretim Okulu’nda, ortaokulu Vakıflar Ortaokulunda, Lise eğitimini ise özel bir kolejde tamamladı. 2011 yılında European School of Law Governance University’de Hukuk Eğitimi almak üzere Yurtdışına gitti ve halen Anadolu Üniversitesi’nde Bankacılık ve Sigortacılık bölümü öğrencisi. 2016-2018 yılları arasında Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı. Tarımla uğraşan Türkdili aynı zamanda ticari sektörde şirket yöneticiliği de yapmakta. Ankara’da yaşayan Türkdili, evli ve bir çocuk babası.