Şanlıurfalı milli sporcu üçüncü oldu

TAKİP ET

Şanlıurfalı milli sporcu Yunus Emre Attar, 8'nci Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası'nda (Turkish Open 2021) büyük bir başarı elde etti. 15 yaşındaki taekwondocu Attar, milli takım adına üçüncü kez katıldığı turnuvada yüzlerce sporcu arasından üçüncü oldu.

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen 8’nci Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası tüm heyecanıyla devam ediyor. Türkiye, turnuvanın ikinci gününde 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalyaya ulaştı. Türk sporcuların turnuvada gösterdiği başarılar devam ederken, bir başarı haberi de turnuvaya Şanlıurfa’dan katılan milli taekwondocu Yunus Emre Attar’dan geldi.



Karacadağ Gençlik Kültür ve Spor Kulübünün milli sporcusu Attar, Turkish Open 2021’in gençler kategorisinde üçüncü olarak büyük bir başarı elde etti. 15 yaşındaki genç sporcu, milli takım adına üçüncü kez turnuvaya katılıyor.

Attar, Ajans Balıklıgöl'e yaptığı açıklamada "Desteklerinden dolayı kulüp başkanımız Mustafa Gülpınar'a teşekkür ederim" dedi.



10 Mart’ta başlayan turnuvada, 46 ülkeden farklı kategorilerde bin 590 sporcu yarışıyor.