Şanlıurfalılara hakaret eden şahsa büyük tepki!

TAKİP ET

28 Mayıs 2. Tur Cumhurbaşkanlık Seçimleri kapsamında Erdoğan'a destek veren Şanlıurfa halkına hakaret eden sosyal medya kullanıcısına tepki yağdı.

28 Mayıs 2. Tur Cumhurbaşkanlık Seçimleri kapsamında Erdoğan’a destek veren Şanlıurfa halkına hakaret eden sosyal medya kullanıcısına tepki yağdı.

Kemâl Eren Berk isimli sosyal medya kullanıcısı, Şanlıurfa halkına çok ağır ithamlarda bulunarak şu sözleri söyledi: ‘’Şanlıurfa kadar şerefsiz, cahil, puşt bir memleket yoktur! Askerliğimi orada yapmıştım ve Şanlıurfa halkının ne kadar geri zekalı olduğumu o yıllarda görmüştüm! "Tayyip bizim son peygamberimiz" diyorlardı. Bu kulaklar bunu işitmişti! Ayrıca, 12 Eylül 2010 referandumunda, jandarma olarak, bölgede köyleri geziyorduk ve aynı bugünkü gibi toplu oy kullanılıyordu. O günden bugüne bir şey değişmemiş! Şanlıurfa'yı baştan aşağı bombalasam, içim ancak soğur!’’ 

Duruma tepki gösteren Gazeteci Ferhat Özer ve Gazeteci Ekrem Demirbilek sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımda bulundular.

Gazeteci Ferhat Özer yaptığı paylaşımda, “Eğer ki, şerefli biri olmuş olsaydın küfür etmezdin. Eleştiri yapardın ama topluma ve Urfalılara küfür ederek değil. Zaten senin gibi şerefsizler yüzünden Bu ülkede kötü şeyler oluyor.” İfadelerine yer verdi.

Gazeteci Ekrem Demirbilek de ” Yiyorsa gel yüzümüze söyle. Kullandığın sözlerin hepsini sana geri iade ediyorum. Biraz şerefin, haysiyetin varsa gel yüzümüze söyle.” ifadelerini kullandı.
 

şanlıurfa seçim cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan sosyal medya