Şanlıurfaspor'da kamp programı belli oldu

TAKİP ET

Şanlıurfaspor takımı, kamp çalışmalarına bugün Bolu'da yapılacak antrenman ile başlıyor. Sarı yeşilli ekibin toplam iki etaptan oluşacak Bolu kampı 15 Ağustos'ta sona erecek. Çalışmalar, bu tarihten sonra Şanlıurfa'da devam edecek.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da kamp çalışmalarına başlıyor. 

Sarı yeşilli takımın Bolu kampı iki etaptan oluşacak

İki etaptan oluşacak Bolu kampı bugün yapılacak ilk antrenmanla başlayacak. İlk etap 28 Temmuz’da tamamlanacak. Şanlıurfa ekibi, ardından ikinci etap için yeniden Bolu’da toplanacak. Bolu’daki ikinci etap kamp çalışmaları 15 Ağustos’ta sona erecek. Sarı yeşilliler, daha sonra Şanlıurfa’da toplanarak çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek.

Şanlıurfaspor’dan kamp açıklaması

Şanlıurfaspor Kulübünden, kamp çalışmaları ile ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Takımımız ilk etap kamp çalışmalarına bugün yapacağı ilk antrenman ile başlayacak. Bolu’da kamp çalışmalarını yapacak olan ekibimiz, 28 Temmuz tarihine kadar ilk etabı tamamladıktan sonra ikinci etap için tekrar Bolu’da toplanacak. 15 Ağustos tarihine kadar kamp çalışmalarına devam edecek olan sarı yeşilli ekibimiz sonrasında Şanlıurfa’da toplanarak çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek.”