Şanlıurfaspor'da ortalık 56 oldu

TAKİP ET

Şanlıurfaspor'un bir teknik direktör ile anlaştığı iddiaları kulüpte ortalığı karıştırdı. Sosyal medyadan ortaya atılan iddiaların ardından bazı yöneticilerin birbirine telefonla arayarak 'Doğru mu bu' diye sormaya başladığı ileri sürüldü. İddianın asılsız olduğu anlaşıldı. Öte yandan Şanlıurfaspor'un kalıcı bir teknik direktör arayışında olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon hedefine ulaşamayan Şanlıurfaspor, yeni sezona ince eleyip sık dokuyarak hazırlık yapıyor. Serdar Bozkurt ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktörsüz kalan sarı yeşilli takıma teknik direktörlük yapmak isteyen birçok ismin olduğu belirtiliyor. Ancak kulüp yönetimi, kalıcı bir teknik direktörü takımın başına getirmek istiyor.

Sosyal medyada teknik direktör yapıldı

Şanlıurfa temsilcisi teknik direktörlük için sağlam adımlar atmanın peşindeyken bazı sosyal medya hesaplarından kulübün bir teknik direktör ile anlaştığı iddia edildi. İddialar üzerine bazı yöneticilerin birbirini arayarak “Doğru mu bu” dedikleri öğrenildi. Ancak iddianın asılsız olduğu ortaya çıktı. Kulübün teknik direktörlük için şu an herhangi bir isimle anlaşma sağlamadığı öğrenildi.

Takımda iskelet bozulmayacak

Öte yandan yönetimin yeni sezon için takıma sadece takviye yapmak istediği öğrenildi. Sözleşmesi devam eden futbolcular olduğu için iskeleti bozmadan ufak takviyeler yapılması hedefleniyor. Takıma katılacak futbolcuların gerçek anlamda katkı sağlayan isimlerden oluşmasına dikkat edilecek. Altyapıdan 4-5 genç futbolcunun da yeni sezonda A takımı kadrosuna katılacağı öğrenildi.

Takımın bir teknik direktörle anlaşıp anlaşmadığı ise önümüzdeki günlerde netleşecek.