Şanlıurfaspor'da teknik direktör çıkmazı

TAKİP ET

Şanlıurfaspor'un teknik direktörlük için prensipte Gürses Kılıç ile anlaştığı iddia edildi. Ancak Cüneyt Biçer ile yapılan anlaşma halen geçerliliğini koruyor. Kulübün Biçer ile sözleşmeyi karşılıklı feshetmek için masaya oturması bekleniyor.

Şanlıurfaspor’da teknik direktör çıkmazı bir türlü bitmiyor. Sezon başından bu yana kötü gidişatın faturası teknik direktörlere kesildi. Son olarak Hekimoğlu Trabzon karşısında alınan mağlubiyetten sonra teknik direktör Cüneyt Biçer ile yolların ayrıldığı iddiaları ortaya atıldı.

İstifa iddialarını yalanlayan Biçer, görevinin başında olduğunu açıkladı. Ancak Şanlıurfaspor’un teknik direktörlük için Gürses Kılıç ile prensipte anlaştığı iddia edildi. Kılıç’ın kente geldiği ve kulüp ile sözleşme imzalamak için beklediği ifade ediliyor.

Biçer’in kulüp ile sözleşmesi devam ediyor. Şu ana kadar bir fesih söz konusu değil. Daha önce istifa etmek gibi bir niyeti olmadığını ifade eden Biçer ile bugün görüşülmesi bekleniyor. 

Sarı-yeşilliler, sezon başından bu yana toplam beş farklı teknik direktör ile çalıştı. Biçer ile yolların ayrılması durumunda takımın başına geleceği konuşulan Kılıç, altıncı teknik direktör olacak.